> 15+ merken in de winkel

Info: Als lokale Westlands bedrijf in natuurvoeding en natuurlijke verzorgingsproducten geloven wij in de werking van de producten die wij verkopen. Sinds mensenheugenis maakt de mens al gebruik van gezonde gewassen en plantaardige producten. De natuur heeft veel meer te bieden dan wij nu gebruiken. Wij zijn dan ook continu op zoek naar nieuwe gezonde producten om aan uw assortiment toe te voegen. Heeft u behoefte aan een lokale leverancier die in de regio bezorgt wat u nodig heeft en vooral wanneer het u uitkomt? Dan bent u bij Medicana Westland op het juiste adres. Al uw producten worden verzameld, netjes verpakt en op tijd bij u geleverd. Natuurlijk volgens de strenge SKAL kwaliteitseisen. U geeft ons het volste vertrouwen door producten bij ons te bestellen.

 

Navigeer: U kunt onder het tabblad Merken een lijst zien van alle leveranciers, producten bekijken en toevoegen aan uw winkelwagen. Het is ook handig om via andere tabbladen te zoeken op onderwerp, dat maakt winkelen in onze webwinkel snel, eenvoudig en makkelijk. 

 

Groot assortiment: Met meer dan 320 verschillende gezonde en/of biologische producten is ons logistiek traject overzichtelijk gebleven. U kunt bij ons een keuze maken uit diverse producten met een basis die zijn oorsprong vindt in industriële hennep. We produceren en importeren diverse oliën, pasta’s, elixers of zelfs zalf waar delen van de hennepplant in is verwerkt.