BESTE lokale wEBWINKEL

Als regionale webwinkel in natuurvoeding en natuurlijke verzorgingsproducten geloven wij in de werking van de natuurproducten die wij verkopen. Sinds mensenheugenis maakt de mens al gebruik van gezonde gewassen en natuurlijk producten. De natuur heeft veel meer te bieden dan wij nu gebruiken. Wij zijn dan ook continu op zoek naar nieuwe gezonde producten om aan uw assortiment toe te voegen. U heeft behoefte aan een Westlands bedrijf die levert wat u nodig heeft en vooral wanneer u het nodig heeft. Een specialist die uw zorgen tot aan de deur van u wegneemt en uw bestelling nauwkeurig verzameld, netjes verpakt en op tijd bij u geleverd. Natuurlijk volgens de strenge SKAL kwaliteitseisen. U geeft ons het volste vertrouwen door uw producten bij ons te bestellen. 

Vaste klanten kunnen bestellen en de betaling van de factuur binnen 14 dagen voldoen. Op het moment dat de bestelling wordt gedaan en is betaald start direct het verwerkingstraject.

 

Plaats u meerdere bestelling in periode van 30 dagen na meest recente orderdatum van > € 50,- ontvangt u extra 5% korting op factuurbedrag, vervolgens 10% tot maximaal 20%. Let op: deze periode loopt op een kalendermaand.